Frakt

Leveranstid & Kostnad

Leveranstid kan variera mellan 3 – 10 dagar beroende på arbetsbelastning. Inom Sverige skickas godset med miljökompenserad frakt av DHL Freight, förutom i undagsfall då skulpturerna är för ömtåliga att skickas med konventionell frakt. Detta framgår tydligt i Galleriet.

För frakt till andra länder tillkommer fraktavgift beroende på zon. Kontakta Ahlbacka för prisuppgift. 

DHL miljökompenserad frakt
Träull

Emballage och miljö

Konstverken levereras i största möjliga utsträckning i emballage  med minimal miljöpåverkan. Kartong i oblekt returpapper, papperstejp, biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara packchips i polyeten och träull som är både vackert och skyddande. Till och med Äkthetsintyg samt visitkort är tryckta på återvunnet papper. I vissa fall krävs dock bubbelplast för att klara fraktkraven. Ahlbacka jobbar kontinuerligt aktivt med att hitta de bästa lösningarna för en miljömässigt hållbar och säker frakt.

Ömtålig frakt

För att kunna använda miljökompenserad frakt måste godsen tåla en del oöm hantering. Vissa konstverk/skulpturer tål inte det. I dessa fall står det i informationtexten för berört verk.

Det bästa sättet att få hem dessa skulpturer är att hämta direkt hos Ahlbacka. Om inte det är möjligt så går det alltid att ordna styckegods. Då blir det tyvärr en högre kostnad.

Hör av dig så kan vi se hur vi ordnar så du kan få hem din skulptur på bästa sätt.

sculpture-female-interior-white-dawn-gryning-ahlbacka
Gryning

Dela det här:

Gilla

Gilla Laddar...
sv_SESvenska
%d bloggare gillar detta: