Membership Terms

 

Välkommen till Ahlbackas kundklubb! Vi har valt att kalla våra medlemmar för Ahlbackavänner. Följande medlemsvillkor är tillämpliga på ditt medlemskap. I dessa medlemsvillkor avses med ”Ahlbacka” eller ”vi”, Ahlbacka Art & Design, med adress Lågedammsgatan 13, 24231 Hörby, som erbjuder medlemskap i ”Ahlbackas vänner” i Skåne Sverige.

 

1. Medlemskap och registrering

1.1 Nytt medlemskap

För att bli medlem i Ahlbackas vänner måste du ha fyllt 18 år och ha ett giltigt personnummer. Endast privatpersoner kan bli medlemmar i Ahlbackas vänner. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas. Medlemskapet är kostnadsfritt.

1.2 Registrering av medlemskap

Du registrerar ditt medlemskap genom att anmäla din email-adress. Medlemskapet är kortlöst.

1.3 Hantering av medlemskap

I nuläget finns inte möjligheten att hantera ditt medlemskap via vår hemsida.

 

2. Erbjudanden, förmåner och kommunikation

Genom Ahlbackas vänner kommer du att kunna få personligt anpassad kommunikation med såväl personliga som generella medlemserbjudanden. Du får även nyheter, tips, inspiration samt inbjudningar till event.

Vi kommunicerar vanligtvis med dig via vänmail (e-mail). Om du inte vill få information från oss kan du direkt avregistrera dig genom att kontakta oss på admin@ahlbacka.com

De uppgifter vi samlar in används för att utveckla vårt sortiment samt till hur vi utvecklar Ahlbackas  vänner och vår hemsida.

 

3. Behandling av personuppgifter

Genom att registrera dig för medlemskap hos Ahlbacka, samt för att kunna uppfylla villkoren för
medlemskap i Ahlbackas vänner, kommer dina personuppgifter att behandlas.

Vi kommer i första hand samla information direkt från dig men för att uppdatera dina adressuppgifter kan vi även komma att kontrollera din information gentemot offentliga register. Detta för att säkerställa att dina registrerade uppgifter är korrekta och uppdaterade.

Personuppgiftsansvarig för dina uppgifter är Ahlbacka Art & Design som är en svensk enskild firma registrerat hos Bolagsverket och har sitt säte i Hörby i hjärtat av skåne. Om du vill ha mer information om vilka personuppgifter vi behandlar och dina rättigheter – se vår integritetspolicy. Du är såklart även välkommen att kontakta oss på admin@ahlbacka.com om du har frågor rörande hanteringen av dina personuppgifter.

 

4. Ändring av medlemsvillkor

Ahlbacka förbehåller sig rätten att när som helst ändra medlemsvillkoren för Ahlbackas vänner. Uppdaterade villkor träder i kraft i samband med att de publiceras på ahlbacka.com där de senaste villkoren alltid finns. Skulle du inte acceptera de nya villkoren har du rätt att omedelbart säga upp ditt medlemskap. Om ändringarna är av väsentlig betydelse kommer du att informeras i god tid innan ändringarna träder i kraft och vi kommer då även förklara innebörden av ändringarna.

 

5. Avslutande av medlemskapet

Ditt medlemskap i Ahlbackas vänner gäller tills vidare eller tills du eller Ahlbacka säger upp det. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap genom att kontakta vår admin mail. Vid avslut av medlemskap raderas alla personuppgifter som samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor.

Om medlemskapet skulle missbrukas förbehåller sig Ahlbacka rätten att avsluta medlemskapet med omedelbar verkan.

 

6. Kontaktuppgifter

Har du frågor om Ahlbackas vänner eller om ditt medlemskap är du välkommen att kontakta oss på admin@ahlbacka.com

 

[Dessa villkor gäller fr.o.m. den 20 dec 2019 och är giltiga tillsvidare]

Dela det här:

Like this:

Like Loading...
en_GBEnglish (UK)
%d bloggers like this: